Vi är tillbaka......!

Börjar med att be om ursäkt  för den usla (och obefintliga)uppdateringen det här året..... det här blir den första för i år - SKÄRPNING.

Så här vintrigt och fint såg det ut första dagen på 2010. Sen kan ju tilläggas (som alla vet) att det kom c:a 5 gånger så mycket snö till men det har vi tyvärr inga bilder på.....



Amanda & Matilda passade på att ta en rejäl runda på skridskorna under tiden vi andra promenerade runt sjön i det fina vintervädret på årets första dag.



Snacka om rofyllt........



Nu går vi inomhus.....
Börjar med att visa bild på den fina väggljusstaken som Camilla fick i 30-års present av sin syster Gabriella, inköpt på Julmarknaden, Liseberg.



Dom här fina salt- & pepparkvarnarna, inköpta på Josefssons, fick vi i julklapp av Camillas faster Eva. Skitsnygga och dom maler helt fantastiskt.



Badrummet är nu piffat och klart med handdukar och matta. Notera den matchande ljuskoppen på handfatet - allt Camillas verk.



Har det inte hänt något mer undrar ni kanske....? Jodå, vi har inte legat på latsidan.
Alla innerdörrar är monterade. Som ni ser så har vi valt att inte ha några trösklar i dörrarna, förutom i badrummet där det är nivåskillnad och därför måste vara en tröskel. Dörrarna är av märket GK Door och är specialbeställda i kritvitt istället för tonat vitt som är standard.



Mollys fina tapet med älgar och rävar har kommit på plats samt spotar i taket. I detta rummet saknas nu bara lister samt att det skall monteras en freshventil.
Till Molly har vi införskaffat en spjälsäng från IKEA som Camilla just nu håller på att måla i en orange färg som går i ton med rävens färg.



I Matildas rum blev det den här fina tapeten med eklöv och talgoxar från Sandbergs (som fondvägg). Både Amanda och Matilda har fått varsitt uppfällbart skrivbord där dom kan sitta och greja med det dom vill. Det saknas dörrfoder här inne men i övrigt är hela rummet klart.



I Amandas rum blev det denna eleganta tapet med kaprifol, också den från Sandbergs (som fondvägg).
Här inne saknas en golvlist samt fönster- och dörrfoder.

Sängarna är på plats i de stora tjejernas rum, båda har samma sängkläder samt att de har en pall till skrivbordet som även kommer att kunna användas som nattduksbord.
Hade rummen varit EN centimeter smalare hade det inte gått att montera ihop sängarna - snacka om precisionsbygge! Då vi ändrade orginalritningen på huset fick det inte längre plats garderober i flickornas rum. Så detta har vi fått lösa med lådor under sängarna. Fungerar bra eftersom det endast är ett fritidshus.



I vuxensovrummet valde vi denna rogivande tallbarrstapet från Cole & Son. Färgerna syns inte så bra med det är lite ljust lila/bruna barr med en grågrön skugga bakom (därav att bilden ser lite suddig ut kanske, men den är riktigt snygg i verkligheten....)
Här skall upp lister och foder samt att en garderob med skjutdörrar skall monteras. Sen blir det spännande att se om våran säng med tillhörande sängbord får plats.........



I alla fönster kommer vi hänga upp hissgardinen Alvine från IKEA, i och med att vi vill kunna hindra insyn i huset när vi inte är på plats.



Även i vardagsrummet har Camilla piffat och puffat med fina kuddar och filtar.



Vid vårt senaste besök satte Fredrik dit sparklisten under köksskåpen så att det äntligen börjar se helt färdigt ut här.



Avslutar dagens uppdatering med att visa vårt fina väggord som Fredriks kompis Anders på Magnum Dekor har skurit ut till oss. Har även monterat en wc skylt i samma typsnitt på toadörren.



Väggordet sitter i hallen till vänster när man kommer in, allt för att man skall känna sig riktigt välkommen till vårt att bara vara ställe................

Vi hörs och ses snart igen...!!




RSS 2.0