Skorsten godkänd

Idag var Fredrik, Amanda, Matilda och vovvarna i Horla och mötte upp sotaren kl 8.00 på morgonen. Efter 10 minuters inspektion var saken klar - med BERÖM godkänt (....han sa faktiskt så, inget skryt....)!! I praktiken får vi nu elda, men sotarn sa att det är nog ändå bäst att vänta på intyget från kommunen, tar väl någon eller några veckor att få det.



Efter besiktningen tog flickorna en promenad med hundarna och efter det tog dom sina cyklar till Storsjöstrand för  sommarlovets sista bad.
Under tiden låg Fredrik på knä och rensade mosaiken från överskott av fix mellan plattorna. Har aldrig lagt mosaik innan så det var en ny erfarenhet - se till att det inte är för mycket fix, det trycks upp mellan mosaiken och är ganska jobbigt att skrapa bort. Efter några timmars skrapande blev det iaf tid för att lägga de sista "pillbitarna" runt vattenrören. Nu ska golvet tvättas av en gång till för att sen fogas. Vi väljer samma antracitgråa fog i badrummet som vi har i övriga huset. Tror att vit fog kommer se solkig ut efter ett tag.....

Kommentarer
Postat av: Lena

Påminner om ett roligt spel, plock-i-pinn.



2009-08-23 @ 01:15:28
Postat av: Gabriella Granlund

Ojoj, här har det hänt grejjor! :-D

Härligt, lite avis på kaminen...Hoppas ni mår bra!



Kramar Gabriella, Alexandra och Johan

2009-08-25 @ 23:24:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0