Badrumskakel

Fredrik tog en dag ledigt idag tisdag för att möta upp Dan på TG Ventilation för en genomgång av vad vi skall ha för ventilation i huset.
Mötet slutade med att vi kommer ha en frånluftsvärmepump med utsug i kök och badrum. Pannan kommer ju också leverera varmvatten och vatten till golvvärmen. Vi skall även montera in freshventiler i varje sovrum samt två stycken ventiler i vardagsrummet. Dan fixar alla prylar (utom pannan som Rörkrökarn fixar) och Fredrik skall montera allting (utom att koppla in vattnet i pannan då förstås - det gör ju ......... ja just det  - RörKrökarn!)

När Fredrik ändå var på plats påbörjades arbetet med att kakla väggarna i badrummet. Vi har valt att sätta lite golvmosaik på väggen bakom toaholken - det var bökigt värre. Mosaiken är nämligen 3 mm tunnare än kaklet och vi vill ju att det skall komma lika långt ut från väggen som kaklet. Första raden mosaik blev det väldigt mycket fästmassa som kom ut mellan fogarna, men Fredrik lärde sig och sen gick det mycket lättare....

Längtar redan tillbaka...........



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0