Vad hände...!?

Vi lovade att hålla er uppdaterade efter jul..men sen blev det tyst! Detta beror på att vi i familjen köpte tomt och sålde vårt åretrunt hus i Billdal utanför Göteborg. Så nu skall här byggas nytt...IGEN! :) Därav kan det bli lite stiltje på Horlabloggen. Dessutom väntar familjen tillökning igen! En liten pojke som är beräknad till den 5:e januari 2011! Fullt ös i familjen Antonsson..som vanligt!

Vårt nya hus kommer att uppföras vid havet i Västra Hagen på Onsalahalvön utanför Kungsbacka. Ny byggblogg kommer att finnas på www.vastrahagen.blogg.se Så där kan ni hålla koll på vad vi gör för tillfället! Skall även bli bättre på att uppdatera vår familjeblogg www.familjenantonsson.blogg.se

Men nog har vi varit i Horla under sommaren! Efter att vårt hus såldes så bodde vi i fritidshuset under någon månad..och efter det är vi uppe i princip varje helg. Men annars bor vi under byggtiden av nya huset i en lägenhet i Johanneberg, Göteborg.

Nu senast var det i söndags då det var städdag i fritidsföreningen! Har tyvärr inga bilder ifrån detta men jag kan säga att bryggan är upptagen ur vattnet för säsongen, badstranden städad, vassen klippt och borttagen och området kring minigolfbanan har fått sig en rejäl ansiktslyftning! Härligt!

För närvarande händer det inte så mkt på insidan av vårt fritidshus. I somras installerade vi ett Elfa garderobssystem i föräldrasovrummet och skjutdörrarna till denna kom några veckor senare..men väntar fortfarande på att monteras upp. Fredrik har börjat på en utav våra många kommande murar som skall hålla jordmassorna på vår sluttande tomt på plats...men bilder på denna mur kommer i nästa inlägg...då vi varit dåliga på att fota.......

Här kommer några bilder från i somras som ni får hålla till godo med tills vi kommit i ordning med kamera och allt igen! :)



Vår fina Webergrill i Bronz som Camilla & Fredrik fick i gemensam 70-års present förra året (30+40år).
Har använts flitigt i sommar!

Fredrik spanar ut över ägorna... Inte mkt till trädgård ännu...mest raps och ogräs som tagit över... Men skam den som ger sig! Vi skyndar långsamt och om några år kommer ni att få se en prunkande trädgård! Och dessutom kommer vi slippa de hemska luftledningarna som man ser till höger i bild. Dessa grävs just nu ner! Inga mer stömavbrott när det blåser! :)

Uteplatsen fick sig ett provisoriskt staket! Vi insåg att med det nya bygget på intågande så kommer det inte byggas altan på några år...och då kan det ändå vara skönt att veta vart våra ludna små vovvar håller hus..+ vår lilla busunge till dotter, Molly som är aningen rymningsbenägen... Problemet löst! :)



Lite gräs blev kvar på insidan.. Spännande att pilla med tyckte Molly!

Storasyster Matilda klättrar på vårt berg...orättvist enligt en viss lillasyster som fick sitta nedanför och tjura ;)



Några dagar av dåligt väder hade vi trots allt i somras och då blev det även lite nytta gjort! Mollys spjälsäng fick äntligen samma färg som rävarna på hennes tapet! Nu jobbar mamma Camilla vidare med att få hennes byrå i samma färg........

Mkt mer än så har det som sagt vad inte hänt...förutom muren då..men bilder på den är på g som sagt vad!

På återseende!


Kommentarer
Postat av: Emma

Härligt att äntligen få se lite nya bilder! Och så bra staketet blev!

2010-09-30 @ 10:52:58
Postat av: Vickan

Kan inte säga annat än grattis till inlägget :P



O magen...



O nybyggnationerna...

2010-10-01 @ 19:03:08
URL: http://stevick.blogspot.com
Postat av: Carin Hart

Hej!

Det är hur kul som helst att läsa om ert bygge i Horla Fritidsby när det är mina barndomsmarker. Liten kuriosa, det var min pappa som anlade minigolfbanan.

2011-02-21 @ 19:56:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0